Surat Terakhir 2013 | SPM


OMGeeee ! esok eka da balik maktab ! huaaaa . maknenya tahun 2013 da nak berakhirr ! TIDAKK !! tak mau lagii . eka nak enjoy duluu , tahun depan da nak SPM . so , kena study lebih la sikitt . huhu . sebelum tu , nak citer sikit pasal kelmarin yang penuh dangan duka buat diriku . acehcehhh .

Bad story . sedih kot eka kelmarin . banyak giler masalah . tak sangka arr , jadi macam ni . tambah pulak, kurang sihat sikit . huhu , tak kan eka nak publish dekat entri nehh  nak bagitau sume masalahh , tak manis ditengok orang  ! eka bukan jenis suka bagitau orang masalah eka . eka suka simpan sorang - ii je . Eka perlukan masa untuk hilangkan stree tu tau takk . da akhirnya , hari neh kembali gembira ! Eka xmau disebabkan masalah yang melanda bagaikan gunung yang tinggi tu , akan menjejaskan pelajaran eka . kan da nak Spm . kalau boleh xmau ada masalah - ii nehh . nak relax je fikiran , cukup dengan stress belajar je .

Eka nak mulakan tahun baru eka dengan penuh semangat ! xmau sedih, stress and so - on . Eka nak happy - ii . demi masa depan eka , hasrat eka nak sambung belajar dekat oversea . InsyaAllah , dengan berkat restu mak ayah , cikgu , family eka . mungkin tercapai kan . Eka nak jadi macam Uncle and Auntie Eka , dapat sambung belajar dekat oversea . teringin sangat . 

eka buat benda neh khas untuk MJSC Jeli Student and Maherian .
kalau korang pun Calon SPM 2014 jugak , terimalah hadiah merisik neh dari eka . hihikk . ikhlas tauu . eka nak semua orang berjaya . huhu .


ehh . mesti tertanya -ii kan . asal maherian and MjSC ? sebenarnya , eka ex-maher . sekolah kluster kat kelantan . sekolah kesayangan eka . eka pergi MjSC sebab fikirkan , mugkin disitu dapat memberikan eka semangat tapi kekadaang stress jugakk . hehe . sebelum transfer , memang nangis giler - ii lahh . sayang maher katekann .

Btw , GA yang eka sponsor tu . hope tuntut di page eka . eka duk hostel , bukan boleh online sangat . okey ! nak citer sikit . tahun neh ramai giler posmen datang umah cari eka . haha .

first : pon - ii , Result da sampai . Alhamdulillah . dapat pointer cumel !

Next : pet -ii , Parcel pulak yang sampai . Parcel ap ? eka ad order Watch ngan sorang sis nehh n buat stikerr khas untuk blog and Perniagaan craft eka tuu . nak tengok ? haa . tengok lahh .


and Next , pon pon pettt ! da sampai pun parcel yang eka order nak buat craft .



and then , pon pon ponnnn ! akhirnya parcel terakhir sebelum ke maktab ! hadiah giveaway . hehe . eka still ade 3 parcel lagi yang belum sampai . mask , bracelet and lupe satu lagi .



 haha . tahun neh la banyak eka join giveaway korang . adelah rezeki sikit tuu .

sambung balik bersandiwara . haha . sedih nak tinggal kan 2013 . nak tau kenapa ? tahun neh eka ada Fall in Love dekat seorang mamat neh . special lahh . memenuhi citarasa . acehh ! but , Eka still ingat . IT NOT YOUR TIME TO COUPLE ! haha . banyak kot memori eka . Eka harap tak akan Terdelete dalam memori eka sampai bila - ii . 

last Sms from eka : I wish gud luck to all , hope tahun depan adalah tahun yang terbaik buat korang . anddd , semagat baru tauu ! maafkan eka selama eka berblogging neh , ade terkasar bahasa ke . ape ke . sorry ekk . maklumlah , setiap hamba Allah pasti melakukan kesalahan walaupun sedikit . that all from me :)

GOOD BYE 2013 , WELCOME 2014


tata , uuuolllss ! 

5 comments:

DianaG Nawaj said...

NAK ORDER KEYCHAIN MCM MANA? XDA FB LAH :)

fiqah hamed said...

Good lucck yer untuk spm 2014..^^

::azmina nordin:: said...

owh student MRSM rupenya..good luck
follow sini :D

Nur Dinie Edzafirah said...

jemput join :) http://cocopinkylover.blogspot.com/2014/01/tomodachi-big-giveaway.html

Yun Sing said...

Waa.. banyak dapat :) Tahniah juga.. :)