OMG ! Maktab da tunggu akuuu ?




ooooo-maiii-goshhhhhh
siusssly , masa aku berlalu dengan begitu je .. malas nak balik maktab , takuttt . Pre-Trial da nak dekat . Preparation ? haa . yang tu lah eka risau . baru 50 % 50 % 
eka minat addmath , so admath jelahh eka push sikit . subject lain baru sikit . 

Act, 2 minggu sebelum cuti . berlangsung final exam yang scary bagi student mara nehhh . Antara subject yang paling nervous sebelum masuk exam BIO , ADMATH and CHEMIST . fuhhh , bukan ika je yang terketar - ketar .. orang len pun samalahhh ! 

eka amek 9 subject . yang baru eka tahu 1 subject je . Alhamdulillah dapat A . eka nak anugerah pengetua plak .... eka da dapat 2 , so nak lagi 2 . bleh kan ? kan ? kan ? 

meh nak citer pasal holiday plak . haa , maktab eka cuti so . balik pun awal tapii , semua student form 5 balik maktab lagi awall . khamis nehh tau takk . tapi eka kene bertolak dari rumahh , awal lahh . maklum lahh , maktab dengan rumah eka hampir 100 kilometer jauhnya .. first week , eka pergi KL jejalan sambil melawat nenek . nenek eka sakit tauu . kesian nenek . lepas tu , pergi umah saudara . tak pergi mane punn . eka tak minat sangat jejalan nehh . asyik duk umah je .. Otw, balik sini singgah dekat Cameron , bleh makan strawberry la akuuuu ! hihik . macam tak pernah makan . ni ada sedikit tantapan .. nak tengok ? haaa . tengok lah . tak marahh .




ni ummi eka cumel kannnn . kan . kan .



si cumel neh aku ... hihikks . tankiu . tankiu .

second week , aku study jer .. nak cover balik mase aku yang terbuanggg ! ok stop ! banyak lagi homework ! arghhhh . ok lah . nak finish kan homework dulu tata beb !


4 comments:

Yun Sing said...

Hohoho dua minggu ni kite ada camp ^^"

Ayuni said...

Sis, your blog is awesome!

dyanzakhi said...

Jemput join segmen ni.. ^^

http://primrosebunga.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

nayfatimah rasyid said...

bakal cikgu ;)