Edit Blog Murah


okey , semalam eka buat banner free kan ? tapi malam neh eka nak buat edit blog pulak yang murah . ade limit tauu . tak mau banyak . yang terlepas dapat banner free tu , boleh order murah je Rm 1 , lau eka baik hati kasi free jee . hai !  nak static ke bergerak nehh? * aceh ! macam ade yang nak je kan ?  

yang ni eka buat untuk diorang :



# Sis Wanie

haa . tu sume yang eka buat . ada ramai yang minta . tapi da limit kan .  bukan cumel sangat punn . haha .
yang ni pulak skin blog eka yang dulu , ade sape yang nak beli murah - murahh je . 

Template for sale ! 

Contoh Blog yang diedit : 

range harge RM 3 - RM 10




berminat ? boleh jerr ! INBOX eka yerr !


5 comments:

Aiman Seo said...

Tolong promote boleh?

http://choco-redhocean.blogspot.com/2013/12/edit-blog-percuma.html

sha purplegirl said...

boleh dpat free ke ni?hehehe...blog sy amat lah comot skrang

nuranis amar said...

edit blog free *muka excited* nak, nak :D

Ina Imani said...

eka nak edit blog ke? free of charge?

nur amila said...

Nak free boleh?Hehe