Cover FB free ?? banner free ??


waaaachaaa ! hari neh eyka rajin nak buat cover FB and banner Free of charge ! untuk 5 terawal bagi setiap satu . cover Fb x5 , banner x5 . nak tau tak kenape eyka buat free je ? hehe . 
eka buat free sebab nak menghargai adik - adik kite yang dapat result PMR hari nehh ! 

eka punye MRSM dapat ranking ...... * secret lorhhh . butt sekolah lame eka SMK DATO' AHMAD MAHER dapat ranking TOP 5 kelantan . tak sure sangat . tapi meningkat dari tahun lepas . batch eka lahh . Sedih , sebab batch eka tak dapat naikkan nama sekolah . tapi dalam masa yang sama eka rase terharu pulak sebab pernah belajar dekat MAHERIAN tu . eka STOP IT !

hehe . kembali kepada topic asal ! contoh nye .. scroll downn yerr . 
-
-
-
-
-
Cover Photo



-
-
-

 banner 

-
-



nak ehh ? boleh Pm sini !! EYKA

2 comments:

nur amila said...

Nak jugak...hehe...Nak cover FB...Pm you eh?

DianaG Nawaj said...

NAKK. TP XDA FB >_<