Any interested ?

wohooo.cuti sekolah da mule kan ? soo, ape yang korang nak buat time holiday neh ? mesti pergi bercutikan ? bestnyee. eika tak pergi holiday. ayah tak kasi. kena study jerk. al-maklumlah
tahun depan form 5, maknenye da nak SPM. keno fokus la. Exam Sem hari tuu, eika tak tau pointer tu tinggi ke tak. jawab main hentam je. 

okey ! stop bebelling. hari neh eika nak edit blog. forr freee ! anyone interested ? sape cepat dia dapat. sorang sajaaa. tak mau banyak2. sape mau inbox ika. then, kasi maklumat yang rase perlu.

eika rajin nak edit blog neh sebab terlampau boring. tak tau nak buat ape. STUDY ? study tu memang la.
tuisyen katekan. petang je, waktu laen still free kan.
eika pun ad buat mini pillow, handmade punye and sume2 yang berasaskan felt.
ada yang nak order ? boleh je ! inbox eika jugak ! jgan malu2 ! 
dari masa habis ngan makan tidur, makan tidur. kan bagus lau buat kerja faedah sikit.

example : mini pillow + nak buat keychain pun boleh !



okeylah. ada dua promotion kat atas tu. lau sape berkenan inbox lah yer. 

edit blog > for free x 1 <
mini pillow 
Contc : Ainie Eyka


2 comments:

lalapost said...

awat blog comel sangat nak mintak template boleh tak??

nur amila said...

nak free boleh?