Badan Wakil Pelajar



ohh welll ! for today aku nak hupdate pasal !
-
-
banyak benda lahhh.

first and foremost, aku nak omong pasal BWP 13/14. tau ke tak, pe benda uhh? fikir sendiri. huhukk! dengan kerjasama para BWP lah yang akan memimpin maktab ke arah perubahan dan kebaikan.

chop! sebelum aku terlanjur bicara, ingin ku memohon maaf. * aceceh ayat. haaaa! BWP sekalian, jangan marah aku, sebab update pasal neh. this my blog so I can do everything! kot2, kat maktab meh serang aku, xpasal2 pulak BLACKLIST. kiddimm :D


act, hupdate for todayyy is Majlis Pelantikan BWP 13/14. Simple But Perfect kooo.



cute tak ? tapi cute LDP lagi. keh3

Congratsss to all BWP. yang aku tak expect dapat BWP pun boleh jadi! hebat lah engko nehh. boleh melepasi manifesto

president :


vice president: Sunduss Kastawi



hope that, dengan muncul kepimpinan baru. MJSC Jeli akan kearah kecemerlangan dan berislamiah. " Lead To Jannah kan " takkan tak leh kot ! fightttt !

by the way, aku nak mintak maaf sesanggat if aku banyak buat hal time korang & LDP handle programm orr what else. cume dengan sorang tuu, aku fikirkan duluu. maaf ke tak!

BWP 13/14 Lead To Jannah

1 comment:

tenku butang said...

bergaya sakan gambo paling atas.. hu2