Next week ?

Next week ? Why ? hah ! minggu depan maybe result PMR keluar . * ambek kau ! aku jadi nervous gitu . Dup Dap Dup Dap .... jantung aku semakin hari semakin bendegup kencang . hurmmmmm . batch 97 hanya dapat menghintung hari je kan ? Harap aku dan kawan yang lain dapat Straight A's kalau boleh satu bilik prep aku dapat Straight A's . biar jadi gempak sikit . hahaha . tapi hanya doa dan kuasa Allah yang mampu menentukan . Kita hanya merancang , Allah yang menentukan . Betul tak ?

Good luck bagi batch 97 . aku berharap sangat batch 97 yang lain pun dapat Straight A's jugak . Jangan tinggal solat hajat tau . mane lah tahu Allah nak memakbulkan doa kite disaat-saat akhir .

Aku amek 8 subjek je . ade jugak kawan aku amek 9 subjek . Nak jadi tok arab kate kan . Kena lah ambek . Ade jugak nak jadi orang jepunn  but exam jepun form 4 . こんにちは . * hi . 
Cikgu target puyelah ramai . Hurm . Berapa ? aku lupe la  ....

Chop ! pasal gred pulak . gred tahun ni macam mane ? naik ? turun ? Tadi aku rajin lahh . ber blogwalking dekat belog cik Hajar ni . adelah die tersebut pasal gred nehh . ni gred yang die kasi tau .

Bm : 67 A . Khb : 75 A . Math 72 A . Bi : 67 A . Pai : 70 A . Sj 75 A . Geo : 75 A . Sn : 70 A . Ba : 85 A
aku search dekat Pak google pun majoriti yang cakap cam neh . kalu betol Alhamdulillah . Syukur

Okey lah . da banyak aku membebel . Jari jemari Sallah pun da penat menaip .hekhekhek . doakan aku semoga dapat 8A yea . dan buat kita batch 97 .
  Good luck untuk Batch 97  


2 comments:

farah.fauzi said...

best of luck! semoga dpt straight A's :)

Dunia Wilma said...

All the best Sis ^_^
Semoga dapat straight A...